Privacybeleid

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe wij uw gegevens gebruiken en wordt bevestigd dat uw gegevensbeheerder Corporate Assistance Limited is (“wij”, “ons”, “onze”). Onze functionaris voor gegevensbescherming is te bereiken op: Data Protection, Corporate Assistance Limited, Suite 5049, 5 Fitzwilliam Square East, Dublin 2.


Hoe en waarom wij uw persoonsgegevens gebruiken:
Persoonlijke informatie die door u of door anderen namens u wordt verstrekt, wordt door ons en zakelijke kredietdiensten gebruikt om offertes, aanbiedingen en marketingdiensten te verstrekken.

We hebben uw toestemming nodig als deze derden persoonlijke gegevens gebruiken, en u moet ons uw toestemming geven door een vakje aan te vinken voordat we dit kunnen doen. Als u ons de vereiste persoonlijke gegevens niet kunt verstrekken, kunnen wij u niet helpen de door u gevraagde dienst te verkrijgen.

Voordat u uw gegevens verzendt, moet u daarom met ons overeenkomen dat:
(a) Alle informatie die u verstrekt, kan op computers en/of in papieren bestanden worden bewaard.
(b) Alle informatie die u verstrekt, inclusief gevoelige persoonlijke gegevens zoals financiële, gezondheids- en medische dossiers, kan door derden worden gebruikt om de best beschikbare offertes en aanbiedingen voor u te vinden.
(c) Gegevens over u kunnen worden bewaard door zakelijke kredietdiensten en andere productaanbieders, onderzoekers en bedrijven; iedereen die uw verzoek namens u kan verwerken, en fraudepreventiebureaus om fraude te voorkomen.
(d) Elke derde partij die toegang heeft tot uw informatie (met uw toestemming) kan die informatie over u gebruiken om van tijd tot tijd contact met u op te nemen per post, fax, e-mail, telefoon of sms over aanvullende producten of diensten onder uw aandacht die kan nuttig voor u zijn.

Volgens de wet heeft u het recht om een kopie in te zien van alle persoonlijke informatie die wij over u in ons bestand hebben. Als u een kopie van deze informatie wenst, kunt u contact opnemen met het bedrijf dat uw offertes en aanbiedingen heeft verstrekt.

Mocht u ontdekken dat zij persoonlijke informatie over u bewaren die onjuist is, dan zijn zij verantwoordelijk voor het onmiddellijk aanbrengen van de nodige correcties. Op uw verzoek zijn zij verantwoordelijk voor het verwijderen van alle persoonlijke informatie die zij over u bewaren.

Vertegenwoordiging:
Als u informatie over iemand anders verstrekt, zullen wij ons best doen om deze Kennisgeving over gegevensbescherming aan hen te verstrekken. Als dit niet mogelijk is, moet u hen op de hoogte stellen van deze Verklaring inzake gegevensbescherming.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens:
Wij bewaren uw persoonsgegevens slechts zo lang als nodig is om u prijsopgaven en aanbiedingen te doen voor zakelijke leningen en andere producten en diensten, en om te voldoen aan onze wettelijke en reglementaire verplichtingen.

Uw rechten met betrekking tot uw persoonlijke gegevens:
U heeft het recht om een kopie van uw persoonsgegevens op te vragen en onjuiste persoonsgegevens over u te laten corrigeren. Daarnaast heeft u het recht om uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens in te trekken, uw persoonsgegevens te laten verwijderen of de verwerking te beperken.

Wij gaan ermee akkoord dat elke door u gegeven toestemming op elk moment door u kan worden ingetrokken door schriftelijk contact met ons op te nemen via: Data Protection, Corporate Assistance Limited, Suite 5049, 5 Fitzwilliam Square East, Dublin 2 of door ons een e-mail te sturen - stuur een e-mail naar: info@leadsfactory. netto


Houd er rekening mee dat het intrekken van toestemming en verzoeken om beperking/verwijdering van invloed kunnen zijn op ons vermogen om u de diensten te leveren die u nodig heeft en dat er mogelijk beperkingen gelden om aan bepaalde wettelijke en regelgevende verplichtingen te voldoen.

Huidige informatie:

Om ervoor te zorgen dat we uw gegevens accuraat en actueel houden, kunt u contact opnemen met Corporate Assistance Limited of de Business Credit Service (indien van toepassing) als uw gegevens veranderen.


Directe marketing:

Als u niet langer wilt dat uw gegevens voor marketingdoeleinden worden gebruikt, kunt u ons schrijven op Data Protection, Corporate Assistance Limited, Suite 5049, 5 Fitzwilliam Square East, Dublin 2 of per e-mail: info@leadsfactory.net

Laat uw bedrijf groeien met een zakelijk kasvoorschot

Vul het formulier in om te zien voor welk bedrag u in aanmerking komt en ontvang snel goedkeuring

"Geld, geld, geld - het is voor jou"

Sinds 2008 hebben we meer dan 700.000 mensen geholpen de beste financiële diensten te krijgen.

Autorisatienummer voor financiële diensten:  C48205Merchant Financing is in Nederland geen gereguleerde activiteit.

Auteursrecht © CreditForMerchants.com. Alle rechten voorbehouden.

NU TOEPASSEN

Sinds 2008 hebben we meer dan 700.000 mensen geholpen
de beste financiële diensten te krijgen.

Close